OBLIKOVANJE

Zapustiti dober vtis in učinkovito komuniciranje z vašo ciljno populacijo je ključnega pomena na današnjih visoko konkurenčnih trgih. Prisotnost podjetja je več, kot samo barvite vizitke in prijetna spletna stran.

Naši izdelki so usmerjeni predvsem k izpolnjevanju treh ključnih nalog v poslovnem svetu:
- Zapustiti dober vtis in učinkovito komuniciranje
- Povečati lojalnost strank
- Pritegniti večje število strank

Verjamemo, da je najpomembneje razumeti celotno strategijo naših strank (produkti ali storitve, cilji, aktivnosti, ciljni trgi,...). Z vami se posvetujemo, da dobimo celotno sliko o vašem podjetju in šele po temeljiti analizi, pričnemo z izdelavo končnega izdelka.

Vaše podjetje bomo pomagali predstaviti potencialnim strankam s profesionalnim in visoko kakovostnim promocijskim materialom.

Naša ponudba vključuje:

- Celostne podobe (znaki, logotipi, vizitke, dopisni papir, kuverte, e-mail predloge,...)
- Reklamni in predstavitveni material (plakati, letaki, brošure, zgibanke, predstavitveni CDji, reklamne spletne pasice,...)
- Spletne strani (enostavne predstavitvene, zahtevne dinamične, sistem za urejanje spletnih vsebin, spletne trgovine,... )

MULTIMEDIA

3D animacije, ki vključujejo animacije 3D modelov, so najboljši način vdihniti življenje vaši ideji, ki je samo skicirana na papir. S pomočjo 3D modelov in animacij dobite možnost predogleda vaše ideje, preden se odločite za veliko investicijo z uresničitvijo ideje v realnosti.

Prikazali vam bomo vašo zamisel in jo priklicali k življenju s pomočjo 3D tehnologije. Smo strokovnjaki na področju arhitekturnih produktov, prototipov, interaktivnih in industrijskih proizvodov. Našim strokovnjakom vedno ponudimo kar potrebujejo in se trudimo, da bi dosegli popolnost.

Naša ponudba vključuje:

- 3D animacije logotipov
- Animacije predstavitve izdelka ali podjetja
- Multimedijske predstavitve in kataloge
- Vizualizacija vaših idej (na podlagi skic, opisov, fotografij,...)
- Flash animacije
 

CELOSTNE PODOBE

   
   

REFERENCE

A-Soft d.o.o. (celostna podoba in spletna stran)
Adrianautic (celostna podoba in spletna stran)
Gradiant d.o.o. (spletna stran)
Lek d.d. - Marketinške storitve (intranet spletna stran)
Lesnina
Netko s.p. (celostna podoba in spletna stran)
Back on Track (spletna stran)
Agencija Smer, oglaševanje d.o.o. (spletna stran)